Loader
Webinar: Kako koristiti PR u svojoj organizaciji? - HORKA komunikacije
Agencija za odnose s javnošću, event management, edukacije i treninge javnog nastupa, neverbalne komunikacije i medijske pismenosti
Horka komunikacije, PR, PR agencija, PR agencija Osijek, odnosi s javnošću, event management, edukacija javni nastup, neverbalna komunikacija, medijska pismenost, Katarina Horvat
1006
post-template-default,single,single-post,postid-1006,single-format-standard,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Webinar: Kako koristiti PR u svojoj organizaciji?

Kako učinkovito graditi brend, komunicirati putem medija i brže ostvariti ciljeve? Na ova, i mnoga druga pitanja odgovor je PR. PR ili public relations predstavljaju odnose s javnošću.

Odnosi s javnošću za mala poduzeća i neprofitne organizacije

Svi mogu koristiti moć PR-a, ali u malim poduzećima i neprofitnim organizacijama često nedostaje budžet za PR stručnjaka. Međutim, izostankom PR-a organizacija gubi na vidljivosti – aktivnosti i rezultati projekata prođu nezapaženo, gubi se kompetitivna prednost te se izostaje s radara potencijalnih klijenata, partnera i investitora.

Zato smo pozvali Jocu Glavaša, PR stručnjaka, koji će s Katarinom Horvat održati webinar Kako koristiti PR u svojoj organizaciji?

Ovaj besplatni webinar održat će se u četvrtak, 22. travnja u 19 sati u trajanju od 45 minuta, nakon kojeg će uslijediti Q&A. Na njemu saznajte:

  • što je PR i koje vrste postoje?
  • Koje PR taktike koristiti i zašto?
  • Kako ostvariti dobre odnose s medijima?
  • Kako izraditi komunikacijsku strategiju?

 

Prijaviti se možete ovdje, a broj mjesta je ograničen. Webinar će se održati putem Zoom-a i bit će sniman.

O predavačima

Joco Glavaš stručnjak je na području odnosa s javnošću s višegodišnjim iskustvom u domaćim i međunarodnim tvrtkama, trenutno na poziciji Starijeg PR savjetnika u PR agenciji. Dokazanog je iskustva u koordinaciji i upravljanju učinkovitim PR kampanjama kroz razne kanale. Područje rada uključuje odnose s javnošću, odnose s medijima, copywriting, zagovaranje, DOP, stvaranje medijskog sadržaja te PR i marketinško savjetovanje.

Katarina Horvat magistrica je Kulturologije, smjera Medijska kultura, a trenutno doktorandica Komunikologije. Organizatorica je i predavačica nekoliko projekata medijske pismenosti, moderatorica i event managerica, producentica glazbenih video spotova i kratkog filma, te trenerica javnog nastupa i neverbalne komunikacije. Radila je kao radijska voditeljica i urednica, stoga je nerijetko angažirana i kao voiceover.Pretplatite se na HORKA newsletter

Povremeno primajte sadržaj kojim ćete unaprijediti komunikacijske vještine, poboljšati odnose i lakše ostvariti ciljeve.