Loader
HORKA komunikacije
Agencija za odnose s javnošću, event management, edukacije i treninge javnog nastupa, neverbalne komunikacije i medijske pismenosti
Horka komunikacije, PR, PR agencija, PR agencija Osijek, odnosi s javnošću, event management, edukacija javni nastup, neverbalna komunikacija, medijska pismenost, Katarina Horvat
641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-641,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

O nama

HORKA komunikacije je tvrtka za odnose s javnošću i komunikacije

Katarina Horvat

Soft skills u malom prstu.

Katarina Horvat magistrica je Kulturologije, smjera Medijska kultura, a trenutno doktorandica Komunikologije.

 

Organizatorica je i predavačica nekoliko projekata medijske pismenosti, moderatorica i event managerica, producentica glazbenih video spotova i kratkog filma, te trenerica javnog nastupa i neverbalne komunikacije. Radila je kao radijska voditeljica i urednica, stoga je nerijetko angažirana i kao voiceover.

 

Osim formalnog obrazovanja, ono neformalno joj je jednako važno, a stekla ga je stekla kroz Erasmus+ projekte te kroz brojne edukacije o tematskim područjima od EU projekata preko glazbene produkcije do razvoja poduzetničkih vještina.  Završila je Londonsku školu za odnose s javnošću (Zagreb), a trenutno je u postupku dobivanja certifikata za bihevioralnog forenzičara u Centru za bihevioralnu forenziku (Srbija).

 

Sudjelovala je kao predavačica ili asistentica radionica na brojnim događanjima te kao moderatorica i voditeljica panel rasprava i konferencija.

 

Njezini znanstveni i stručni radovi mogu se naći u zbornicima i u online bazama podataka, budući da godinama sudjeluje na znanstvenim skupovima, konferencijama i seminarima.

 

Ostatak tima čine još jedna magistrica i magistar kulturologije te grafički dizajner koji zajedno čine savršen tim različitih karaktera i ličnosti.

 

Moto poslovanja je: Želite bolje? Komunicirajte bolje!

katarina_horvat 400x400

Pretplatite se na HORKA newsletter

Povremeno primajte sadržaj kojim ćete unaprijediti komunikacijske vještine, poboljšati odnose i lakše ostvariti ciljeve.